Portionssnus

Snus som vi känner till det idag kommer i två olika former: portionerat eller löst snus, och det hela är förstås trots debatt i slutändan bara en fråga om smak och tycke. Med portionssnus så är snuset redan portionerat och allt man behöver göra är att lägga snuset under läppen och inte behöva tänka så mycket mer på det medan vid löst snus så får man baka själv och därefter lägga in det under läppen. Förmodligen en hel del kladdigare, men likväl så är det många som föredrar det av sina egna anledningar.

I varje falls så är syftet samma sak, och det är helt enkelt att få snusa och få i sig nikotin. Självfallet så finns det även många som också gillar smakerna med snus, men varför man snusar är ju just för att få i sig nikotin. Snus är på många vis bättre än cigaretter och är även perfekt i de tillfällen då man helt enkelt inte får röka. Snus luktar ingenting såvida man inte kommer riktigt, riktigt nära och det är heller ingenting som syns av omgivningen så på så vis är det även rätt lugnt att snusa inomhus och till exempel på jobbet.

Gör snuset hemma
När det kommer till portionssnus så kan du antingen köpa det i butik som många andra gör, men detta är relativt dyrt och idag så är det faktiskt många som istället väljer att göra sitt snus hemma med så kallade snussatser. Med hjälp av snussatser så kan man göra både portionerat samt löst snus. Bägge metoder är precis lika enkla, men det bästa är att man för bara ett par hundralappar kan över femtio stycken dosor med snus på bara ett par dagar, som om du är ute efter att spara in lite pengar men inte helt och hållet ge upp ditt snusande så kan snussatser vara en oerhört bra sak för dig att börja köpa.

Snussatser kan man också ändra på lite bäst hur man vill och man kan tillsätta både egna kryddor och essenser efter smak. Se bara till att följa anvisningarna som kommer till den snussats som du köper så slipper du problem med att behöva göra om allting!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>